IniciNoticiesEsportsEl CPTordera acomiada l'OK Lliga amb una derrota. El CFTordera i el...

El CPTordera acomiada l’OK Lliga amb una derrota. El CFTordera i el CBTordera guanyen els seus importants partits.

FIndeAquesta jornada esportiva torderenca ens ha deixat victòries, bones per als interessos dels primers equips torderencs.

El dissabte, el Club Patí Tordera va tancar la temporada a l’OK Lliga visitant Sant Hipòlit de Voltregà. Els torderencs no van poderarribar a la desena de punts i van acabar perdent per un 5-2 i amb una segona part desastrosa. Aquella mateixa tarda també es va disputar derbi en la categoria de futbol d’empreses. El Sant Andreu va emportar-se el partit per un 4-2 contra el Torderenc.

El diumenge al migdia, el Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera va disputar la seva última jornada a la primera catalana femenina. Les torderenques varen perdre per un 49-77 tot i fer un bon paper en el debut en aquesta categoria i van aconseguir la sisena posició. A la tarda, a les 17:00h, es van jugar dos partits a la mateixa hora. El CFTordera va rebre el Bisbalenc en el Municipal d’esports; victòria per 2-0 i tres punts valuosos per seguir somiant amb la permanència. El sènior masculí del Club Bàsquet Tordera va jugar el primer partit del play-off de permanència contra el Vilablareix; victòria per 80-74 que permet, als de casa, anar amb garanties de poder salvar la categoria a domicili. El sènior femení es va acomiadar amb la mateixa dinàmica que tota la temporada, derrota per 22-103.

ÚLTIMES NOTÍCIES