IniciNoticiesPolíticaRàdio Tordera entrevista aquesta setmana a tots els candidats a l’alcaldia. Avui...

Ràdio Tordera entrevista aquesta setmana a tots els candidats a l’alcaldia. Avui el cinquè convidat és l’alcaldable del partit socialista de Tordera, Rafa Delgado.

IMGP9738Aquesta setmana Ràdio Tordera entrevista a tots els candidats que es presenten en les eleccions municipals del diumenge, 24 de maig.

Cada dia, els candidats de menor a major representació municipal seran entrevistats pels serveis informatius per analitzar el seu perfil personal i els seus programes electorals. Avui dimecres, el cinquè convidat és el candidat del partit socialista de Tordera, Rafa Delgado. Té 49 anys i és la primera vegada que es presenta com alcaldable a Tordera. En un fragment de l’entrevista, Rafa Delgado assegura que l’eslògan de campanya “L’ajuntament al servei del poble: uneix-te” vol canviar la visió que tenen els ciutadans de l’ajuntament.

tall rafa delgado

L’entrevista amb el candidat del partit socialista, Rafa Delgado la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 del matí i les 7 de la tarda o a través de pàgina www.radiotordera.cat.

Demà darrera entrevista amb el candidat de Convergència i Unió, Joan Carles Garcia.

ÚLTIMES NOTÍCIES