IniciNoticiesMedi ambientEls Bombers de la Generalitat activen un dispositiu especial per donar resposta...

Els Bombers de la Generalitat activen un dispositiu especial per donar resposta a l’elevat risc d’incendis forestals.

00917Els Bombers de la Generalitat han activat un dispositiu especial per donar resposta a la situació d’alt risc d’incendis forestals, especialment aquest dimecres quan es preveu que les temperatures puguin fregar els 40 graus a les comarques de Ponent. El cap de grups operatius especials dels Bombers de la Generalitat, Sebastià Massagué, ha explicat que es distribuiran mitjans aeris arreu del territori i es reforçaran amb més personal els parcs de bombers.

bombers 1

Massagué demana evitar les inhibicions i que la gent s’hidrati i busqui les zones obagues.

bombers 2

Protecció Civil i Bombers es mantenen en alerta i reforcen els efectius de prevenció d’incendis. On més s’enfilaran els termòmetres serà a les comarques de l’interior per l’arribada d’una massa d’aire africà que no començarà a remetre del tot fins divendres. El risc d’incendi forestal més elevat es concentra sobretot a la demarcació de Lleida. El subdirector de Protecció Civil, Sergio Delgado, ha fet algunes recomanacions  a la ciutadania.

bombers 3

El risc d’incendis forestals continuarà elevat fins al pròxim cap de setmana ja que l’entrada de vent de sud agreujarà aquest risc i podria complicar les tasques d’extinció en cas d’incendi. Tordera compta amb un cos de bombers voluntaris. Actualment, l’entitat està formada per 27 persones.

ÚLTIMES NOTÍCIES