IniciNoticiesPolíticaRàdio Tordera entrevista durant aquesta primera setmana de campanya a tots els...

Ràdio Tordera entrevista durant aquesta primera setmana de campanya a tots els candidats a l’alcaldia. Avui el segon convidat és el número 2 de Som Tordera Entesa, Carles Seijo.

IMGP9740Durant aquesta primera setmana de campanya, Ràdio Tordera entrevista a tots els candidats que es presenten en les eleccions municipals del diumenge, 24 de maig.

Cada dia, els candidats de menor a major representació municipal seran entrevistats pels serveis informatius per analitzar el seu perfil personal i els seus programes electorals. Avui dissabte, el segon convidat és el número 2 de la candidatura Som Tordera Entesa, Carles Seijo. Per una indisposició, a causa d’una situació de nervis, del cap de llista Salvador Giralt i amb consens amb els membres del consell d’administració de Ràdio Tordera, Carles Seijo serà l’entrevistat per els Serveis Informatius. En un fragment de l’entrevista, Carles Seijo assegura que l’eslògan de campanya “Per un municipi amb futur, participatiu i transparent” busca portar la veu del poble a l’ajuntament.

tall carles seijo

L’entrevista amb el número 2 de Som Tordera Entesa, Carles Seijo la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 del matí i les 7 de la tarda o a través de pàgina www.radiotordera.cat.

Dilluns serà el torn del candidat del Partit Popular, Xavier Martin.

ÚLTIMES NOTÍCIES