IniciNoticiesPolíticaAquesta matinada s’ha iniciat oficialment la campanya electoral que marcarà les properes...

Aquesta matinada s’ha iniciat oficialment la campanya electoral que marcarà les properes dues setmanes la política municipal.

02549Aquesta passada matinada, a les dotze de la nit, ha començat oficialment la campanya electoral. A Tordera, com a la majoria de poblacions de Catalunya, ja fa setmanes que s’ha iniciat la cursa electoral que acabarà el 24 de maig. A partir d’aquesta nit, però, els partits han començat a demanar el vot amb l’enganxada de cartells i pancartes electorals.

El candidat de CiU, Joan Carles Garcia explica que la seva campanya serà en positiu, fent molta pedagogia a la gent i d’explicar el projecte de futur per el municipi.

candidat joan carles garcia

El candidat del PSC, Rafa Delgado afronta amb il·lusió aquest 15 dies de campanya on volen presentar un programa electoral per resoldre els problemes dels ciutadans de Tordera.

candidat rafa delgado

El candidat d’ERC, Xavi Pla afronta la campanya electoral amb il·lusió i amb forta presència al carrer.

candidat xavier pla

El candidat del Partit Popular, Xavier Martin, afronta la properes dues setmanes amb l’objectiu de donar a conèixer el seu programa electoral. Martin assegura que faran una campanya de proximitat.

candidat xavier martin

El candidat de Som Tordera Entesa, Salvador Giralt assegura que l’objectiu de poder mobilitzar a la ciutadania que habitualment no participava en les eleccions.

candidat salvador giralt

El candidat de Poble Actiu Tordera, David Musquera afronta la campanya amb il·lusió i amb l’anima d’escoltar a la ciutadania.

candidat david musquera

La campanya electoral ha començat aquesta passada nit a les dotze i s’acabarà el 22 de maig. L’endemà serà la jornada de reflexió i el 24 de maig, els comicis.

ÚLTIMES NOTÍCIES