IniciNoticiesPolíticaRàdio Tordera entrevista durant aquesta primera setmana de campanya a tots els...

Ràdio Tordera entrevista durant aquesta primera setmana de campanya a tots els candidats a l’alcaldia. Avui el primer convidat és l’alcaldable de Poble Actiu Tordera, David Musquera.

IMGP9749Durant aquesta primera setmana de campanya, Ràdio Tordera entrevista a tots els candidats que es presenten en les eleccions municipals del diumenge, 24 de maig.

Cada dia, els candidats de menor a major representació municipal seran entrevistats pels serveis informatius per analitzar el seu perfil personal i els seus programes electorals. Avui divendres, el primer convidat és el candidat de Poble Actiu Tordera, David Musquera. Aquest jove de 29 anys, es presenta per primera vegada com alcaldable. En un fragment de l’entrevista, David Musquera defensa l’igualtat d’oportunitats per a tots els torderencs.

tall musquera

L’entrevista amb el candidat de Poble Actiu Tordera, David Musquera la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 del matí i les 7 de la tarda o a través de pàgina www.radiotordera.cat.

Demà serà el torn del candidat de Som Tordera, Salvador Giralt.

ÚLTIMES NOTÍCIES