IniciNoticiesPolíticaCiU, PSC, ERC, Som Tordera i Poble Actiu engeguen aquest cap de...

CiU, PSC, ERC, Som Tordera i Poble Actiu engeguen aquest cap de setmana els actes de campanya electoral

IMGP9751Els partits polítics locals comencen aquest cap de setmana els actes de campanya electoral.

CiU Tordera donarà el tret de sortida a la campanya electoral dissabte. A les 12:00h faran un vermut al nou parc de lleure del veïnat Fibracolor. Els nacionalistes també preparen lectures de contes, animació infantil i berenar, a la plaça de la concòrdia a partir de dos quarts de 6 de la tarda.

El PSC Tordera donarà el tret de sortida a la campanya diumenge, a les 10:00 del matí amb un esmorzar obert a tothom, al local del partit, situat al camí de Mas Martí, cantonada amb Girona. Hi assistiran l’eurodiputat, Javi López i la diputada al parlament, Alicia Romero. Seguidament, a partir de les 11:00, els socialistes es desplaçaran al mercat per repartir propaganda i conversar amb els ciutadans.

ERC+Gent de Tordera continuen la sèrie de parades en carrers i places mitjançant les quals presenten als ciutadans de Tordera la candidatura i el programa electoral. Aquesta tarda seran de 17:00 a 20:00, a la plaça concòrdia. Dissabte de 11:00 a 13:00h parada al Bonpreu de la benzinera. I Diumenge de 9:00 a 13:00h al mercat (al costat del punt d’informació).

Som Tordera Entesa donarà el tret de sortida a la campanya electoral aquesta tarda amb una xerrada amb el brigadista internacional a Gaza-Palestina Manu Pineda. Intervindran també els diputats d’Iniciativa-verds Sara Vilà i Salvador Milà. L’acte començarà a les 7 de la tarda, al local Emili Vendrell.

Diumenge faran la presentació oficial de la candidatura amb un acte a la pista de l’amistat. Hi assistirà la coordinadora nacional d’Iniciativa-verds, Dolors Camats, el coordinadors d’Iniciativa a Tordera, Carles Seijo i el Cap de llista de Som Tordera, Salvador Giralt. L’acte començarà a les 5 de la tarda i acabarà amb un pica-pica per a tots els assistents.

Poble Actiu Tordera donarà el tret de sortida a la campanya electoral el diumenge amb xerrades de les 11:00h a les 11:45h.  La ILP en defensa de l’ensenyament públic de l’Assemblea Groga. Explicada per Ramon Font, professor afiliat el sindicat USTEC.

Creació d’una cooperativa de treball i consum a Tordera (economia social), Explicat per Miquel Àngel Cabrera i Jordi Antoni Sanz i resum del programa electoral de Poble Actiu Tordera. Explicat per David Musquera, nº1 de la candidatura. Finalment hi haurà un col·loqui-debat obert al públic de les 11:45 a les 13:00. L’activitat es durà a terme al local Emili Vendrell.

ÚLTIMES NOTÍCIES