IniciNoticiesEducacióOberta la inscripció al campus d'estiu de perfeccionament i millora de l'anglès...

Oberta la inscripció al campus d’estiu de perfeccionament i millora de l’anglès per a joves de 12 a 16 anys

SUMMER_FUN.jpg.350x496La Regidoria de Joventut, a través del Casal de Joves, organitzen el Campus d’anglès 2015 que tindrà lloc de l’1 al 31 de juliol a les instal·lacions del Casal de Joves.
El Campus en anglès “Summer Fun” s’adreça als nois i noies nascuts entre el 1999 i el 2002 i té per objectiu promoure l’aprenentatge de la llengua estrangera a través d’activitats tèoriques i també mitjançant activitats de lleure com ara piscina, white out, laser combat, karts, sortides, etc. Ens en dóna més detalls, la dinamitzadora juvenil, Merche Álvarez.

casal angles

La finalitat del campus és que els joves s’expressin i es comuniquin tant amb els monitors com amb els companys en anglès per millorar la fluïdesa i l’expressió de l’idioma. El preu del campus “Summer Fun” és de 150€ per a tot el mes. Les preinscripcions es podran fer fins al 8 de maig a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat.

Per a més informació cal adreçar-se al Casal de Joves o bé consultar les bases d’assignació de places per als Casals d’Estiu Municipals.