IniciNoticiesSalutSalut adaptarà les receptes als dispositius mòbils

Salut adaptarà les receptes als dispositius mòbils

logo_lamevasalutEl Servei Català de la Salut (CatSalut) treballa per adaptar les receptes dels fàrmacs als dispositius mòbils per tal de reduir el consum de paper i les visites administratives de pacients que han extraviat o oblidat el seu pla terapèutic.

Ho ha explicat el gerent d’Atenció Ciutadana del CatSalut, Joan Lluís Piqué, que ha concretat que la iniciativa s’emmarca en el nou portal digital “Cat@Salut La Meva Salut”, a través del qual els ciutadans poden accedir a la seva història clínica. Piqué explica les dades que apareixeran a la meva salut.

la meva salut 1

El pla terapèutic tindrà un codi de barres digital, amb el qual els farmacèutics podran portar a terme la dispensació sense necessitat de la recepta en paper. Joan Lluís piqué assegura que com més personalitzada sigui l’eina, més èxit tindrà.

la meva salut 2

El Departament de Salut ha impulsat el projecte per tal de millorar l’accés a la informació dels pacients alhora que vol millorar la relació entre pacients i metges a través de consultes electròniques. A més a més, es preveu que en un futur, la plataforma també permeti fer alguns tràmits, com podria ser la tramitació de la targeta sanitària, i incorpori altres serveis com una agenda personalitzada o la informació sobre les llistes d’espera.

ÚLTIMES NOTÍCIES