IniciNoticiesEntitatsL’Associació de Dones Torderenques és la nova entitat del municipi centrada en...

L’Associació de Dones Torderenques és la nova entitat del municipi centrada en el col·lectiu femení de Tordera

logo dones tordernquesTordera ja té, des de fa una setmana, una nova associació. Es tracta de l’Associació de Dones Torderenques. Dilluns passat es va fer la presentació oficial de l’entitat, on hi van assistir una cinquantena de dones del municipi. La secretària de l’associació, Marian Linares, explica com va néixer l’agrupació.

dones torderenques 1

L’objectiu de l’entitat és “ser un punt de trobada per a totes les dones de Tordera” i promoure diverses activitats. Ara estan centrades en trobar un local i en començar a organitzar els primers cursos i sortides. Escoltem Marian Linares.

dones torderenques 2

De moment, la quota inicial és de 16 euros l’any. Marian Linares recorda que és una entitat sense ànim de lucre.

dones torderenques 3

L’Associació de Dones Torderenques ha estat ben rebuda entre el col·lectiu del municipi. Aquestes són algunes de les opinions i propostes que Ràdio Tordera va recollir el dia de la presentació de l’entitat.

dones torderenques 4

Totes les dones interessades en participar de la nova entitat poden posar-se en contacte a través del telèfon 686 19 41 07 o enviar un correu electrònic a l’adreça associaciodedonestorderenques@gmail.com. També tenen una pàgina de Facebook: “Associació de Dones Torderenques”.

ÚLTIMES NOTÍCIES