IniciNoticiesComerçEL PLA INSTAL·LA'T AL CENTRE PROMOU UN SEMINARI PER EMPRENADORS.

EL PLA INSTAL·LA’T AL CENTRE PROMOU UN SEMINARI PER EMPRENADORS.

installat centreDes de fa unes setmanes, l’Àrea de promoció Econòmica té en marxa el Pla Instal·lat al Centre. A través d’aquest programa es vol facilitar el desenvolupament comercial tot incentivant i donant suport a la creació i obertura de nous comerços, facilitant l’accés i coneixença dels locals comercials buits del municipi. El Pla Instal·lat al Centre s’adreça especialment a les persones emprenedores que vulguin conèixer l’oferta comercial i la disponibilitat de locals. També se’n  beneficiaran els propietaris i immobiliàries que podran identificar els seus locals i gaudir de promoció gratuïta. Joan Carles Garcia, és l’alcalde de Tordera.

installat al centre 1

Garcia confia que els resultats d’aquest programa siguin positius,

installat al centre 2

L’Àrea de Promoció Econòmica, en el marc del Pla Instal·lat al Centre, organitza els propers 28 i 29 d’abril un seminari en matèria d’emprenedoria sota el títol “Quina és la millor localització per al teu negoci?”. Durant aquests dos dies, en horari de 10:00h a 13:00h, s’explicaran les diferents tècniques per quantificar la quota de mercat, com aportar valor per tal de diferenciar-se de la competència i també es donaran a conèixer eines que cal aplicar a l’hora de decidir l’emplaçament més idoni per iniciar un negoci i garantir un volum d’ingressos òptim. El seminari constarà de dues parts: la primera serà per conèixer la metodologia per escollir el local adequat (carrer, vorera, etc.) tot tenint en compte les locomotores del municipi (equipaments municipals, operadors comercials, carrers de vianants, etc.); de l’altra, per conèixer els diferents segments de la població per detectar la clientela potencial.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica (Pl. Concòrdia, s/n – Telèfon: 937642816 i/o al correu: promocioeconomica@tordera.cat)

ÚLTIMES NOTÍCIES