IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT PORTA AQUEST CAP DE SETMANA AL...

L’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT PORTA AQUEST CAP DE SETMANA AL TEATRE LA COMÈDIA “QUAN ELL ÉS ELL… I ELLA” DE NICASI CAMPS.

quan ell es ellDiuen que s’enganxa abans un mentider que un coix. Aquesta podria ser la premissa al voltant de la qual gira l’argument de l’obra Quan ell és ell… i ella escrita per Nicasi Camps i Pinós i que porta aquest cap de setmana a l’escenari del Teatre Clavé l’Associació Cultural i Recreativa (ACR) Pere Cot.

Dirigida per en Lluís Puig, Quan ell és ell… i ella compta amb la participació d’una dotzena d’actors i actrius de l’entitat. En faran dues funcions a la Sala Gran del Teatre Clavé: una el dissabte 25 d’abril a les 22:00h i l’altra, diumenge 26 d’abril a les 19:00h. En tots dos casos, les entrades tenen un preu de 7€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el dia de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. Per a reserves es pot trucar al telèfon 937650572.