IniciNoticiesCulturaLA PEIXERA ENLLESTEIX ELS ÚLTIMS DETALLS DE LA TERCERA EDICIÓ DE LA...

LA PEIXERA ENLLESTEIX ELS ÚLTIMS DETALLS DE LA TERCERA EDICIÓ DE LA FIRA DE SANT JORDI.

catell st jordiLa publicació del cartell creat per Teresa Pera, dóna el tret de sortida a la promoció de la Fira de Sant Jordi que organitza per tercer any consecutiu l’Associació La Peixera. Durant tot el dia 23 d’abril, la plaça de l’Església i el mirador acolliran parades de roses, llibres i artesania així com la següent programació d’activitats organitzades per les entitats i associacions locals per amenitzar la jornada cultural. La programació de la Diada de Sant Jordi, però, començarà demà, amb la vigília que prepara la Biblioteca de Tordera i que, a més, coincideix amb el desè aniversari de l’equipament. Per commemorar l’efemèride, A dos quarts de 6 tindrà lloc l’espectacle infantil: “La princesa i el drac”, a càrrec de Teatre Aula (per a nens i nenes a partir de 4 anys). A les 8, Lluïsa Mallol i Joan Gibert representaran l’obra de petit format Signatura 400 i a les 10 de la nit Jordi Ninus oferirà el concert Camina, dins la biblioteca. A més, per amenitzar la nit, s’oferirà un aperitiu.

Per a una bona organització d’aquestes activitats, la Biblioteca demana inscripció prèvia. D’ altra banda, demà a les 7 de la tarda al Teatre Clavé és farà el lliurament de premis del Concurs literari de Sant Jordi en les categories juvenil, adults i el premi de recerca local Salvador Vendrell. També durant el mateix acte es farà la presentació del llibre amb els treballs guanyadors de l’edició anterior.

Per la Diada de Sant Jordi, l’entitat La Peixera organitza la tercera fira de Sant Jordi a Tordera. Des de les nou del matí fins les nou del vespre, la plaça de l’Església i el mirador s’ompliran de parades de roses, llibres i artesania i també es realitzaran activitats culturals per amenitzar la jornada cultural. Enguany, la fira assoleix la xifra rècord de 52 parades d’entitats i associacions locals i també de fora de Tordera.

Entre els actes previstos destaca les actuacions d’alumnes de les escoles de Tordera durant el matí. A la tarda serà el torn de la presentació de llibres, lectures de poemes, entrega de premis del concurs literari Sant Jordi i un fi de festa amb la colla de diables. La Marta Dalmau, membre de La Peixera, ens detalla les activitats i els tallers previstos per enguany.

150415_001

Marta Dalmau ens ha avançat algunes de les novetats de la Fira de Sant Jordi d’enguany.

150415_001

A més, Ràdio Tordera prepara una programació especial per aquesta Diada de Sant Jordi, amb l’emissió en directe des de la Plaça de l’Església per seguir de ben a prop tot el que passi a la fira.