IniciNoticiesEsportsÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA 1a. EDICIÓ DE LA TRAIL LES BRUIXES

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA 1a. EDICIÓ DE LA TRAIL LES BRUIXES

trail bruixesAquest dissabte passat, el darrere de la plaça de l’Església va acollir la sortida i l’arribada de la primera edició de la Trail Les Bruixes, activitat estrella d’aquest 2015 del club esportiu Tordera. Més de 250 persones varen participar en l’activitat, que va durar fins que els últims participants van arribar ben entrada la matinada. Albert Prats, membre del CET, valorava de l’activitat per part dels organitzadors.

Prats balanc bruixes

En la marxa de 13km el primer classificat absolut masculí va ser en Roberto García, amb un temps de 57min 53s seguit per en Dani Sánchez que va entrar segon, seguit per en Victor Guzmán que va ser tercer. El primer d’arribar en aquest recorregut dins de la classificació absoluta local va ser en Sergi Garcia. Pel que fa a la categoria femenina, la Natàlia Zakirova seguida per l’Ester Monclús i la Pili Ureña. En el recorregut de 30km, els dos primers participants masculins van ser en Carlos Galobardes i en Josep Maria Rey, que van entrar junts amb un temps de 2 hores i 49 minuts i seguits de David Planas. En la categoria femenina la primera va ser l’Amàlia Sánchez, amb 3 hores i 38 minuts. En declaracions a Ràdio Tordera, diferents protagonistes varen voler compartir les seves impressions.

Mix bruixes

En finalitzar la prova tots els assistents van tenir servei de dutxes i botifarrada popular per tornar a carregar les energies. Des de l’organització ja han confirmat que la Trail Les Bruixes que es repetirà l l’any que ve.

ÚLTIMES NOTÍCIES