IniciNoticiesSocietatL’ADMINISTRACIÓ DE LOTERIA DE TORDERA VEN EL PRIMER PREMI DE LA LOTERIA...

L’ADMINISTRACIÓ DE LOTERIA DE TORDERA VEN EL PRIMER PREMI DE LA LOTERIA NACIONAL D’AQUEST DISSABTE, CORRESPONENT AL NÚMERO 71.939, I PREMIAT AMB 60.000 EUROS EL DÈCIM.

premi loteriaEl primer premi del sorteig de la Loteria Nacional d’aquest dissabte, 18 d’abril, corresponent al número 71.939, s’ha venut a Tordera. L’Administració de Loteria torderenca, situada a la Plaça de l’Església, ha venut quatre sèries (40 dècims) d’aquest número. El responsable de la Loteria, Joaquim Escolano, es mostra molt content d’haver repartit aquest premi. És el més important que han donat des del 2008, quan van repartir un cinquè premi del sorteig de la Loteria de Nadal.

premi loteria 1

En principi, sembla difícil que hi pugui haver algun afortunat de Tordera, ja que el número no s’ha venut per finestreta, sinó a través de venedors. Escoltem Joaquim Escolano.

premi loteria 2

L’Administració de Loteria torderenca no té abonat el 71.939. Aquest número l’han compartit amb una administració de Canals (València), amb els quals estan agermanats, i s’intercanvien loteria. Ho explica Joaquim Escolano.

premi loteria 3

Joaquim Escolano espera que haver repartit aquest primer premi de la Loteria Nacional els porti bona sort.

premi loteria 4

L’últim premi que va repartir l’Administració de Loteria de Tordera va ser el 2013, corresponent a un premi de segona categoria de La Primitiva.

ÚLTIMES NOTÍCIES