IniciNoticiesPolíticaEL CONSELLER SANTI VILA RECLAMA A L’ESTAT EL TRASPÀS DE L’N-II ENTRE...

EL CONSELLER SANTI VILA RECLAMA A L’ESTAT EL TRASPÀS DE L’N-II ENTRE TORDERA I MAÇANET DE LA SELVA I LA DOTACIÓ ECONÒMICA PER DUPLICAR-LA.

00400El conseller de Territori i Sostenibilitat , Santi Vila, ha reclamat a Foment que l’Estat traspassi a la Generalitat el tram de l’N-II entre Tordera i Maçanet de la Selva, i que ho acompanyi de la dotació econòmica necessària per duplicar la carretera. En resposta a una interpel·lació al Parlament, Vila ha dit que confia que el ministeri inclogui el traspàs dins “l’agenda de temes a desencallar properament”.

vila traspas N-II

El Departament de Territori i Sostenibilitat està negociant amb el Ministeri de Foment el traspàs i la dotació econòmica necessària per tal que la Generalitat executi les obres de duplicació del tram Tordera-Maçanet. Aquest tram connectarà amb la resta de l’N-II, d’una banda, i enllaçarà Tordera directament amb la C-32, que es preveu prolongar, de l’altra. De fet, de tota la traça de l’N-II al sud de la demarcació, aquest tram de 8,5 quilòmetres és l’únic que l’Estat no pensa desdoblar. D’aquí l’interès de la Generalitat a tirar endavant l’obra.

ÚLTIMES NOTÍCIES