IniciNoticiesCulturaL’EDITOR DE LA REVISTA CAFÈ EN LLET, ALBANO DANTE PRESENTA EL LLIBRE...

L’EDITOR DE LA REVISTA CAFÈ EN LLET, ALBANO DANTE PRESENTA EL LLIBRE “ARTUR MAS: ON SÓN ELS MEUS DINERS?”

Foto: Som Tordera EPM
Foto: Som Tordera EPM

La biblioteca de Tordera va ser ahir l’escenari de la presentació del llibre Artur Mas: on són els meus diners? La publicació exposa els resultats de la investigació que van començar els editors de la revista Cafè amb Llet, Marta Sibina i Albano Dante, que van informar sobre la trama de corrupció al voltant de la sanitat pública a Catalunya i, en especial, a la zona del Maresme i la Selva.

Per aquestes informacions, Sibina i Dante van ser condemnats a pagar una multa de 10.000 euros per haver “danyat l’honor” de Josep Maria Via, assessor del president Artur Mas. Ara, després de reunir els diners amb una col·lecta, Sibina i Dante han editat aquest llibre. Albano Dante ens declaracions a Ràdio Tordera explicava la complexitat de la gestió dels hospitals de Calella i Blanes.

dante 1

Dante posa per exemple la partida d’informes on no es coneix el seu contingut ni qui les demana.

dante 2

Albano Dante afirma que tota la informació publicada a la revista Cafè amb Llet està totalment documentada. En l’actualitat, Albano Dante constata que s’han fet passos per fer més transparenta la gestió de la corporació de salut del Maresme i la Selva. Malgrat això, creu es pot millorar molt.

dante 3

L’acte estava organitzat per Som Tordera, la candidatura formada per Podem i Iniciativa-verds.