IniciNoticiesSalutCONTINUEN LES ACTIVITATS DE LA SETMANA DE LA SALUT A TORDERA.

CONTINUEN LES ACTIVITATS DE LA SETMANA DE LA SALUT A TORDERA.

setmana_de_la_salut.jpg.300x471L’Ajuntament, a través de les regidories de Sanitat, Participació Ciutadana i el programa Intermunicipal de Drogodependències, organitzen la Setmana de la Salut a Tordera, un cicle d’activitats adreçades a tots els públics que tenen per objectiu promoure l’adquisició d’hàbits saludables, conèixer recomanacions preventives de salut a través de diferents activitats lúdiques i tractar la salut com a concepte transversal de benestar físic, emocional i social. Ho explica la regidora de sanitat, Eliana Romera.

setmana salut 1

Per fer-ho possible, més d’una vintena d’entitats, institucions i col·lectius han organitzat iniciatives que tindran lloc fins el 14 d’abril.

Avui, Dia Mundial de la Salut, Ràdio Tordera organitzarà una programació especial a l’entorn de la temàtica. En destaca una entrevista dins el programa Ara i Aquí amb un doctor especialista. El mateix dia, a l’Associació de Gent Gran l’Esplai, en un a activitat cedida per l’Àrea de Salut Pública de la Diputació, es farà un taller d’alimentació saludable.

La Setmana de la Salut també servirà per parlar de desig i sexualitat en una xerrada que es farà a la Biblioteca a càrrec de la psicòloga especialista en sexologia i teràpia de parella, Paula Lorena Cavalcante. Aquesta sessió, que demana inscripció, es farà el proper dijous dia 9 d’abril a les 19:30h. També el dia 9, a les 13:00h, els professionals del CAP i de l’àmbit social i sanitari estan convocats al taller “Intervenció en crisis” a càrrec del Dr. Guillem Humet. També per al mateix dijous, dia 9, al Casal de Joves es farà el taller “Cuina sense pares”, a les 17:30h.

L’Associació de Gent Gran l’Esplai i el grup excursionista Miralles sumaran esforços també per la Setmana de la Salut, organitzant per al 10 d’abril la passejada per la Salut, una caminada per a joves i grans, que sortirà a les 17:30h des de l’Esplai.

Eliana Romera valora positivament la col·laboració amb el programa intermunicipal de drogodependències, en la conscienciació entre els joves.

setmana salut 2

Aquesta és la primera vegada que Tordera acull un cicle específic d’activitats a l’entorn del benestar i la salut des d’una perspectiva transversal, més enllà de l’atenció únicament sanitària i/o mèdica. La voluntat de l’Ajuntament és poder repetir l’experiència en noves edicions ampliant la participació a nous sectors i amb d’altres temàtiques d’interès de salut per al ciutadà.

ÚLTIMES NOTÍCIES