IniciNoticiesRegidoriesTORDERA PARTICIPA EN UN CONVENI PER ATREURE INVERSORS ALS POLÍGONS INDUSTRIALS.

TORDERA PARTICIPA EN UN CONVENI PER ATREURE INVERSORS ALS POLÍGONS INDUSTRIALS.

paeUna dotzena d’ajuntaments de la comarca, també el de Tordera, el Consell Comarcal del Maresme i quatre entitats han signat un conveni de col·laboració per tirar endavant el projecte PAE Maresme (Polígons d’Activitat Econòmica del Maresme). Aquesta iniciativa pretén reactivar l’activitat econòmica dels polígons de la comarca. Al projecte hi participa l’Ajuntament de Tordera, entre altres ajuntaments de la comarca i gremis empresarials. Es vol millorar la competitivitat sòcio-econòmica i crear ocupació. Per això, es volen aconseguir més empreses i dinamització dels polígons. Ho explica el regidor de promoció econòmica de l’ajuntament, Jordi Camó.

camo poligons 1

Els impulsors consideren molt important dur a terme iniciatives conjuntes entre administració i empreses per reactivar els espais dels polígons industrials de la comarca. Jordi Camó subratlla l’esforç del consistori per desencallar el polígon industrial de Can Buscà i ampliar el polígon de Can Verdalet.

camo poligons 2

Aquesta iniciativa pretén reactivar l’activitat econòmica dels polígons de la comarca, visiblement afectada durant els darrers anys de recessió, i atreure nous inversors.