IniciNoticiesRegidoriesLES XARXES SOCIALS OBLIGUEN A LA POLICIA A JUSTIFICAR UNA ACTUACIÓ POLICIAL.

LES XARXES SOCIALS OBLIGUEN A LA POLICIA A JUSTIFICAR UNA ACTUACIÓ POLICIAL.

policia xarxes socialsUn vídeo publicat a les xarxes socials ha generat molta polèmica en les darreres hores envers a l’actuació d’una patrulla de la policia local de Tordera. En aquest vídeo es pot observar, com la policia local és testimoni que un vehicle es troba mal estacionat, davant d’ un gual del carrer Immaculada. A partir d’aquí, es veu com els presumptes propietaris escridassen als agents, que sense sortir del cotxe, decideixen abandonar el lloc sense obligar als infractors, a treure el vehicle.

Aquestes imatges han generat molts comentaris crítics entre els internautes. En aquest sentit, la Policia Local també ha utilitzat les xarxes socials per justificar l’ actuació policial. La policia de Tordera informa que constatant que els fets no comportaven cap risc per les persones i/o béns i que una actuació en calent dels agents hauria provocat un problema d’ordre públic de conseqüències desconegudes, la policia local va actuar segons correspon, obrint diligències contra els infractors -ja identificats en anteriors ocasions-, per passar-les posteriorment a disposició judicial i sumar-les a la investigació que hi ha oberta i que es relaciona amb aquests fets. Finalment, la Policia Local informa que ha demanat a la propietat incloure el vídeo difós a la xarxa com a prova de testimoniatge durant el procés judicial.

La Policia Local agraeix la col·laboració ciutadana i informa que s’està treballant des de les diferents vies possibles per minimitzar aquest tipus de conflictes.