IniciNoticiesEntitatsINICIATIVA PER CATALUNYA I PODEM ARRIBEN A UN ACORD PER PRESENTAR LA...

INICIATIVA PER CATALUNYA I PODEM ARRIBEN A UN ACORD PER PRESENTAR LA CANDIDATURA TORDERA EN COMÚ.

IMG_20150319_160310Iniciativa per Catalunya Verds i Podem han arribat a un acord per concórrer de manera conjunta a Tordera a les properes eleccions municipals.

Les dues formacions es van posar en contacte, per primera vegada, a través de la participació en unes jornades de tractat de lliure comerç que es van organitzar a Tordera. Les converses van derivar a una entesa per presentar candidatura conjunta a les eleccions sota el nom Tordera en Comú.

Els portaveus d’iniciativa-verds i de Podem, Carles Seijo i Salvador Giralt consideren que la marca electoral transmet la voluntat de fer participar a la ciutadania en el dia a dia de Tordera.

tordera en comu 1

La coalició defensa una política d’esquerres i participativa. Volen que l’ajuntament sigui un eina per la ciutadania i que s’obri a totes les àrees urbanes del municipi.

Salvador Giralt serà el candidat de la coalició. Serà una llista d’independents on preveuen que un cop passats els dos primers anys, existeixi la possibilitat de canviar de cap de llista.

tordera en comu 2

Les dues assemblees de les formacions ratificaran els acords i decisions que pregui la coalició. Tordera en Comú es troba actualment en el procés d’elaboració de programa electoral i de confecció de llista. Carles Seijo avança els 10 punts de treball de la candidatura.

tordera en comu 3

Salvador Giralt parla d’una llista plural on es reflecteixi tota la ciutadania de Tordera.

tordera en comu 4

La coalició es mostra preocupada amb el deute municipal. En aquest sentit, Seijo i Giralt anuncien que demanaran una auditoria per conèixer l’estat real de les finances municipals.

tordera en comu 5

Tordera en Comú es presenta amb voluntat guanyadora i amb l’objectiu de poder mobilitzar a la ciutadania que habitualment no participava en les eleccions.

tordera en comu 6

La presentació oficial de la candidatura Tordera en comú i de Salvador Giralt com a candidat serà en el transcurs de la fira mercat del Ram.

ÚLTIMES NOTÍCIES