IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ ACULL LA CLOENDA DEL PROJECTE TRANS-EUR(H)OPE-THEATRE PER APRENDRE L’ALEMANY...

EL TEATRE CLAVÉ ACULL LA CLOENDA DEL PROJECTE TRANS-EUR(H)OPE-THEATRE PER APRENDRE L’ALEMANY A TRAVÉS DEL TEATRE MUSICAL.

catellGoetheInsitutTordera acull, aquesta setmana, 40 joves de països diferents participants al projecte Trans-Eur(H)ope-Theatre, organitzat pel Goethe-Institut. Provenen d’Alemanya, França, Turquia i Espanya. Ara duen a terme la cloenda del projecte que consisteix en la representació d’un musical. La llengua de treball és l’alemany; l’eina per practicar-la, el teatre musical; i la temàtica, les expectatives de les persones joves a Europa en el context dels canvis interculturals a través de la història del Titanic. Tot plegat es durà a terme aquesta setmana al Teatre Clavé, lloc d’assajos i representacions, i a Mas Panella, espai on s’allotjaran els joves participants. El director del servei pedagògic Goethe-Institut Madrid, Michael Höfig explica que entre els objectius del projecte, és fer més atractiu l’aprenentatge de l’alemany entre els seus estudiants.

cloenda teatre

El resultat de tot plegat serà un treball amb les propostes de cada grup de joves i les reflexions i perspectives culturals dels diferents països. L’ entrena del musical serà el dissabte 21 de març a les 18:30 hores a la sala gran del teatre en un acte obert al públic i amb entrada lliure.

ÚLTIMES NOTÍCIES