IniciNoticiesEsportsAQUEST CAP DE SETMANA HOQUEI, FUTBOL I BÀSQUET JUGUEN A CASA

AQUEST CAP DE SETMANA HOQUEI, FUTBOL I BÀSQUET JUGUEN A CASA

IMG-20141007-WA0002Les instal·lacions esportives, un cap de setmana més, es tornaran a omplir per acollir diferents partits dels primers equips torderencs.

La jornada de dissabte començarà a dos quarts de sis de la tarda, amb el Futsal Tordera. Immers en una ratxa victoriosa i un bon estat de forma buscaran una nova victòria a Porqueres, els catorzens de la lliga. A dos quarts de vuit del vespre, el Club Patí Tordera tindrà una nova oportunitat contra el Noia Freixenet en el Parroquial. Els torderencs ja saben què és guanyar als onzens de l’OK Lliga, de fet, ho varen fer a la primera volta. Tot i que l’ambient i la situació no és gens fàcil buscaran tornar a donar una alegria als aficionats. El partit, el podreu escoltar en directe amb la TDM.

De cara a diumenge, els partits començaran a les 17:00h de la tarda, amb el partit del CFTordera en el municipal d’esports contra el Quart, els desens de la segona catalana de futbol. Un matx que podreu seguir a través de Ràdio Tordera. A les 18:00h de la tarda, en el pavelló poliesportiu tenim un derbi molt interessant de la tercera catalana masculina de bàsquet entre el Club Bàsquet Tordera i el CB Blanes. A la mateixa hora també juga el sènior femení a la pista del Montmeló i el Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera es desplaça fins a Terrassa, per enfrontar-se al Jet “B”, les últimes de la primera catalana femenina. Dins del Show dels Esports del diumenge, podreu conèixer tots els resultats, puntualment dels diferents partits.

ÚLTIMES NOTÍCIES