IniciNoticiesEntitatsL’ASSOCIACIÓ DEL RUGBI LA TORDERA ORGANITZA UNA XERRADA SOBRE LES OBLIGACIONS FORMALS...

L’ASSOCIACIÓ DEL RUGBI LA TORDERA ORGANITZA UNA XERRADA SOBRE LES OBLIGACIONS FORMALS DELS CLUBS ESPORTIUS I LES SEVES PROBLEMÀTIQUES

Cartell xerrada rugbiAquest divendres 20 de març la biblioteca de Tordera serà l’escenari d’una xerrada sobre les obligacions formals dels clubs esportius i les seves problemàtiques a càrrec de Xavier-Albert Canal, llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona l’any 1984, col·legiat a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i del de Sabadell. Ha cursat estudis de Gestió i Màrqueting esportiu, i és membre de l’Associació Catalana de Gestors Esportius. L’acte és organitzat pel Tordera Rugbi Club i l’Associació de rugbi La Tordera. Manel Humet, portaveu de l’entitat, ens en dóna més detalls i ens explica el perquè d’aquesta activitat.

Humet xerrada

La xerrada que organitza l’Associació de Rugbi la Tordera és oberta a tothom que vulgui participar-hi i en especial a la resta d’entitats i clubs esportius del nostre municipi i rodalies. La xerrada rep el suport de l’Ajuntament de Tordera i la Biblioteca Municipal.

ÚLTIMES NOTÍCIES