IniciNoticiesEsportsEL CB TORDERA I EL FUTSAL TORDERA ORGANITZEN UN CAMPUS ESPORTIU DURANT...

EL CB TORDERA I EL FUTSAL TORDERA ORGANITZEN UN CAMPUS ESPORTIU DURANT LA SETMANA SANTA

nUn any més, tant el Club Bàsquet Tordera com el Futsal Tordera organitzen un campus de Setmana Santa adreçat a nens i nenes de 4 a 14 anys. Durant quatre dies, del 30 de març fins al 2 d’abril, jocs multiesportius, bàsquet, futbol sala, manualitats i activitats lúdiques acompanyades de molta diversió seran protagonistes en el pavelló poliesportiu municipal. Jordi Rodenas, coordinador del CBTordera ens dóna més detalls del campus.

Rodenas campus 1

No és la primera vegada que les dues entitats de bàsquet i futbol sala s’uneixen per dur a terme aquest tipus d’activitat. Rodenas ens explica que hi ha bona sintonia entre els dos clubs.

Rodenas campus 2

Els horaris seran des de les 8:45h fins a les 13:15h i el preu de la inscripció, fins al 20 de març, és de 10€. A partir del 20 març el preu s’incrementa 2€. Per a aquelles persones interessades a apuntar els nens/es només un dia, o dies esporàdics, el cost serà de 4€/dia. Per formalitzar la inscripció s’ha d’anar al pavelló poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans de 17:00h a 19:00h de la tarda per omplir una butlleta i formalitzar el pagament. Les places són limitades. El 24 de març, a les 17:30h els organitzadors faran una reunió informativa per explicar la planificació i les activitats del campus de Setmana Santa.

ÚLTIMES NOTÍCIES