IniciNoticiesSocietatELS MOSSOS DETENEN CINC PERSONES PER TRÀFIC DE DROGUES I PERTINENÇA A...

ELS MOSSOS DETENEN CINC PERSONES PER TRÀFIC DE DROGUES I PERTINENÇA A GRUP CRIMINAL. AQUEST INDIVIDUS ESTAVEN RELACIONATS AMB ELS DOS FUGITIUS DE TORDERA.

10805809_405040382999362_6602298056080042471_nEls Mossos d’Esquadra han detingut 5 persones a Gavà i a la Jonquera acusades de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal.  La investigació es va obrir al gener arran de la fugida de dos fugitius francesos que van aconseguir passar la frontera i arribar fins a Tordera. Aquí els dos ocupants  van abandonar el vehicle i van fugir a peu. Tot i que es va fer un dispositiu de recerca molt ampli, els dos individus no van poder ser localitzats. Aquest fet va ocasionar certa confusió i alarma social a Tordera ja que, en un primer moment, es va creure que podia tenir relació amb terrorisme islàmic que recentment havia actuat a França. Aquesta informació, però, va ser desmentida per part dels Mossos d’Esquadra, atès que es va poder comprovar que els individus tenien relació amb el tràfic de drogues. Els Agents van obrir una investigació sobre aquest fets i van identificar quatre persones més que formaven un grup criminal dedicat al tràfic de drogues, i es van descobrir les identitats falses que utilitzaven alguns d’ells així com els vehicles utilitzats en els delictes.

La investigació va conduir els mossos fins la localitat de la Jonquera, el 3 de febrer. Allà van detenir quatre homes, un d’ells tenia les claus d’un turisme que constava com a sostret a Bèlgica i fugit de França. Dins el cotxe van trobar 20 quilos de cabdells de marihuana i 3 quilos d’haixix , 4.000 euros i plaques de matrícula robades a França.

Posteriorment, el 27 de febrer, els agents van detenir una cinquena persona, una dona veïna de Gavà, que col·laborava amb el grup criminal. Els dos individus fugits de Tordera van ser identificats però no localitzats i es va sol·licitar a l’Autoritat Judicial que dictés dues ordres de detenció.

Finalment, de les cinc persones detingudes, quatre van quedar en llibertat amb càrrecs en espera de citació judicial i una d’elles va ingressar a presó després de passar a disposició al jutjat de guàrdia dels de Figueres.

ÚLTIMES NOTÍCIES