IniciNoticiesEntitatsLA CALÇOTADA PER LA INDEPENDÈNCIA DE LES JERC TORDERA APLEGA 200 PERSONES...

LA CALÇOTADA PER LA INDEPENDÈNCIA DE LES JERC TORDERA APLEGA 200 PERSONES AL PARC DE LA SARDANA. EL DINAR VA SERVIR PER PRESENTAR LA CANDIDATURA CONJUNTA D’ERC I GENT DE TORDERA A LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS.

calcotadajercLes JERC Tordera han celebrat, aquest diumenge, la sisena edició de la “Calçotada popular per la independència”, aplegant 200 persones al Parc de la Sardana. Amb la mirada posada a les eleccions municipals del proper mes de maig, el dinar ha servit per presentar el projecte d’Esquerra Republicana amb Gent de Tordera. Des de la branca juvenil, l’actual regidor i portaveu de les JERC, Jordi Romaguera, va presentar dos pilars fonamentals de la candidatura: la participació i la transparència.

calcotada jordi romaguera

La presidenta de Gent de Tordera, Anna Serra, va defensar la idea d’una educació transversal, des de la llar d’infants fins a l’escola d’adults, totes entrellaçades i promovent activitats conjuntes. En aquest sentit, va defensar la recuperació dels cicles formatius, el que es va perdre d’Administració i afegir-ne algun de nou, de cara al sector químic o agroalimentari, per tal de desenvolupar els polígons industrials de Can Verdalet i Can Buscà. Pel que fa a la cultura, Serra va posar de manifest que cal seguir potenciant les fires que s’organitzen al municipi i obrir el Teatre Clavé a tot el poble.

calcotada anna serra

El cap de llista de la candidatura d’ERC i Gent de Tordera, Xavier Pla, va destacar que una altra dels eixos del programa és reduir l’elevat índex d’atur del nostre municipi. D’una banda, volen treballar amb els petits emprenedors i el comerç local i de proximitat.

calcotada xavi pla 1

D’altra banda, Pla va defensar la promoció de l’àrea industrial de Tordera, facilitant l’arribada de noves empreses i donant més oportunitats de feina als joves.

calcotada xavi pla 2

Respecte a la candidatura conjunta d’ERC i Gent de Tordera, Xavier Pla va explicar que el punt de partida del projecte actual és el 2011. Ara, amb aquesta fusió, diu que han pogut afegir gent de diversos àmbits del municipi i donar un plus de localitat a la candidatura.

calcotada xavi pla 3

La calçotada va comptar amb la participació de Dionís Guiteras, alcalde de Moià i diputat al Parlament de Catalunya per Esquerra Republicana. En la seva intervenció, Guiteras va aconsellar als seus companys torderencs que diguin sempre la veritat.

calcotada dionis guiteras

ERC de Tordera, Gent de Tordera i les JERC confien en fer uns bons resultats a les properes eleccions municipals, que els hi permetin decidir el proper equip de govern de l’Ajuntament. Aspiren a ser com a mínim la segona força municipal i esperen acostar-se, al final de la campanya, a la primera força.

Respecte al procés d’independència, creuen que ara és important explicar com serà una Catalunya independent, perquè ja s’ha perdut massa temps buscant dates.

ÚLTIMES NOTÍCIES