IniciNoticiesEducacióEL PEDAGOG TONI ARGENT EXPLICA A TORDERA COM AFRONTAR EL CANVI DE...

EL PEDAGOG TONI ARGENT EXPLICA A TORDERA COM AFRONTAR EL CANVI DE PRIMÀRIA A SECUNDÀRIA.

viatge primaria secundariaLa biblioteca va ser ahir l’escenari del Taller-xerrada “El viatge de primària a secundària” adreçat a famílies amb alumnes de 5è i 6è de primària. Aquesta sessió formativa forma part de l’oferta de la Diputació de Barcelona adreçada als ajuntaments.  La sessió va ser impartida per Toni Argent, economista i professor de secundària, que va compartir la seva experiència com a docent d’aquesta etapa educativa. Els objectius del taller eren saber d’on es parteix i cap a on es va (de primària a secundària), els canvis que es produiran en aquesta etapa, què implica aquesta nova etapa, donar recursos i eines per ajudar a emprendre el viatge però, sobretot, ajudar a que sigui una experiència positiva. Escoltem Toni Argent.

argent 1

Una de les decisions importants és saber triar quin és el centre docent que millor s’adapta al caràcter del nostre fill. En aquest aspecte, el pedagog va dir que cal fixar-se molt amb la metodologia que aplica cada centre.

argent 2

Una altra de les preocupacions dels pares recau en saber com poden ajudar als seus fills. Una pregunta que es fan sovint és Cal estar-hi tant a sobre, com en el període de primària?

argent 3

El repte doncs és que aquesta nova etapa educativa en el municipi sigui aprofitada per tots els implicats per crear un projecte que acompleixi l’objectiu general de l’educació secundària: oferir als estudiants eines per entendre el món, per tal que esdevinguin persones capaces per intervenir en la societat.

ÚLTIMES NOTÍCIES