IniciNoticiesEducacióS’ ORGANITZA UNA XERRADA INFORMATIVA PER A PARES I MARES TITULADA “EL...

S’ ORGANITZA UNA XERRADA INFORMATIVA PER A PARES I MARES TITULADA “EL VIATGE DE PRIMÀRIA A SECUNDÀRIA”

viatge primaria secundariaLa regidoria d’Ensenyament, d’acord amb el Consell Escolar Municipal, organitza aquesta tarda una sessió d’orientació adreçada a famílies amb fills/es que estiguin cursant 5è i/o 6è d’educació primària. Aquesta sessió, que rep el suport de l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona, forma part dels objectius que es marquen des de la regidoria i el Consell que passen, entre d’altres, per informar, formar i educar les famílies per millorar la seva funció educativa.

La xerrada, que tindrà lloc a la Biblioteca, a les 18:30h es presenta sota el títol “El viatge de Primària a Secundària”. La finalitat d’aquesta sessió és descobrir els principals canvis que es produeixen entre l’etapa de primària i la de secundària, saber què implica aquest canvi d’etapa i afavorir el coneixement de l’ESO per part de les famílies per facilitar el suport als fills i a les filles en aquesta transició.

Els continguts que es tractaran són les diferències entre les dues etapes, els canvis que es produeixen de primària a secundària, l’entrada a l’adolescència, el paper dels pares i de les mares en el canvi d’etapa i la importància de l’assessorament i de la informació.

La sessió d’orientació la portarà a terme l’Antoni Argent, professor de secundària i formador de la Diputació de Barcelona. Les places són limitades i s’atendran per rigorós ordre d’inscripció. Tots els interessats en participar a la xerrada es poden inscriure a través del formulari que trobareu a tordera.cat. La inscripció és gratuïta.

ÚLTIMES NOTÍCIES