IniciNoticiesRegidoriesLA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA JA PREPARA LA 38a EDICIÓ DE LA...

LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA JA PREPARA LA 38a EDICIÓ DE LA FIRA MERCAT DEL RAM DE TORDERA, QUE ENGUANY TINDRÀ LLOC ELS DIES 27, 28 I 29 DE MARÇ AL PARC PRUDENCI BERTRANA.

IMGP8089Un any més, l’Ajuntament de Tordera, des de la Regidoria de Promoció Econòmica, ja treballa intensament en l’organització de la Fira Mercat del Ram, que enguany se celebrarà els dies 27, 28 i 29 de març al Parc Prudenci Bertrana.

L’objectiu d’aquesta 38a edició és consolidar la línia endegada en les dues edicions anteriors, de promoció del sector agroalimentari, ramader i gastronòmic com a sectors arrelats a la història econòmica del municipi. A més, aquest any es farà especial èmfasi en la participació d’empreses relacionades en temes com la gestió forestal, la bioconstrucció, les energies renovables, el turisme rural, entre altres, atès que la sostenibilitat ambiental serà una de les línies a treballar de cara a les pròximes edicions de la fira, una vegada consolidat el producte de proximitat. Ho explica Raquel Agüera, tècnica de l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament.

fira del ram 1

Raquel Agüera diu que hi haurà novetats en diversos àmbits, però que encara no poden avançar res perquè falta concretar alguns aspectes.

fira del ram 2

De moment hi ha una setantena d’expositors confirmats, la majoria repetidors de l’any passat. Totes les empreses i/o comerços interessats en formar part de la Fira del Ram poden presentar la sol·licitud fins el dia 13 de març. La documentació necessària la trobaran a la pàgina web www.tordera.cat. Per més informació, també es poden adreçar a l’Àrea de Promoció Econòmica (antigues galeries comercials) o enviar un correu electrònic a fira@tordera.cat. Els expositors torderencs tenen una bonificació del 50% sobre el preu de participació a la fira.

Per altra banda, la fira acollirà, com cada any, un espai dedicat específicament a la Mostra d’Associacionisme Local. És una zona comuna, on les entitats socials, esportives, culturals i socials de Tordera exposen i projecten al visitant la seva activitat i trajectòria, i mostren part del que fan durant l’any al nostre municipi. En cas d’organitzar alguna activitat durant els dies de la fira, també poden comunicar-ho a l’àrea de promoció econòmica, per tal de poder confeccionar el programa d’actes. Escoltem Raquel Agüera.

fira del ram 3

Igual que l’any passat, durant el cap de setmana, alguns dels restaurants del municipi oferiran el “menú de la fira”. I tant l’associació de comerços i serveis TACS, com l’Associació de Comerciants de Tordera Centre, també participaran a la Fira Mercat del Ram amb un estant i organitzant diverses activitats complementàries. Ens en dóna més detalls, Raquel Agüera.

fira del ram 4

La Fira Mercat del Ram de Tordera és un certamen multisectorial de caràcter tradicional, que al llarg dels anys s’ha consolidat com a referent a les comarques del Maresme i La Selva. El pas dels anys ha permès que la fira mantingui un tarannà molt propi, on a banda de trobar-hi novetats de molts sectors de mercat, també es manté l’origen centenari del tradicional mercat dels diumenges, reconegut arreu per la seva especificitat i característiques.

ÚLTIMES NOTÍCIES