IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA DE TORDERA ACULL, FINS EL 7 DE MARÇ, UNA EXPOSICIÓ...

LA BIBLIOTECA DE TORDERA ACULL, FINS EL 7 DE MARÇ, UNA EXPOSICIÓ DE PINTURES DE L’ARTISTA TORDERENC JOAN COLOMER CAMARASA, TITULADA “UNA MIRADA AL PAISATGE”. L’AUTOR TAMBÉ OFERIRÀ ELS PRÒXIMS DIES UNA MASTERCLASS I UNA XERRADA.

expo colomerLa Biblioteca de Tordera acull, aquests dies, una exposició de pintures de l’artista torderenc Joan Colomer Camarasa. La mostra, titulada “Una mirada al paisatge”, es pot visitar fins el dia 7 de març en l’horari habitual de la biblioteca i aplega un conjunt d’obres de diverses èpoques amb el paisatge com a protagonista. Ens en dóna més detalls l’autor, Joan Colomer.

colomer camarasa 1

Per al proper dissabte, 28 de febrer, a les 11 del matí, Colomer Camarasa també ha programat una Masterclass de pintura a l’oli, oberta a tothom. Ell mateix ens explica en què consistirà.

colomer camarasa 2

A més a més, per cloure l’exposició, el dissabte, 7 de març, l’artista torderenc oferirà una xerrada titulada “Antologia del paisatge a la història de l’art”. Serà un recorregut per la història de l’art, on es podrà veure el tractament que se li ha donat al paisatge al llarg de les diferents èpoques, a través de la projecció de diverses imatges. Joan Colomer anima tothom a participar d’aquestes activitats.

colomer camarasa 3

L’exposició “Una mirada al paisatge”, de l’artista torderenc Joan Colomer Camarasa, es pot visitar fins el dia 7 de març a la Biblioteca de Tordera, en l’horari habitual de l’equipament: de dilluns a divendres, de 16:00h a 20:30h; els dimecres de 10:00h a 20:30h i, de dijous a dissabte, de 10:00h a 13:00h.