IniciNoticiesEsportsDERROTES AMB BÀSQUET I FUTBOL SALA

DERROTES AMB BÀSQUET I FUTBOL SALA

basquet partitAquest passat cap de setmana l’actualitat esportiva torderenca ha estat marcada per el descans del futbol per l’aturada del carnestoltes i per la vaga de la federació catalana de futbol. I tal com us varem explicar el passat divendres, el primer equip del Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera va haver de suspendre el seu partit que havia de disputar a casa diumenge pel matí, per culpa de les lesions i per diferents processos gripals que han afectat diverses jugadores de l’equip del primera catalana femenina.

Els que si han disputat els seus partits han estat els primers equips del Club Bàsquet Tordera i del futsal Tordera. Comencem per dissabte per la tarda, el sènior femení del CBTordera jugava a la pista de les segones de la lliga de la tercera catalana, el Canovelles i el resultat final va ser de 87-39.

I el diumenge els partits també es van centrar a la tarda. El primer en jugar va ser el Futsal Tordera que visitava la pista del tercers del seu grup, el FS Hostalriquenc i que el partit acabaria amb el resultat de 6-1. Per finalitzar el repàs de la jornada esportiva torderenca, el sènior masculí jugava en el poliesportiu contra els líders i els invictes de la tercera catalana masculina el Santa Coloma “B”, tot i el canvi d’actitud dels jugadors locals, el potencial dels visitants va fer caure el resultat final per 67-93.