IniciNoticiesEntitatsXAVIER PLA ES PRESENTA COM A CANDIDAT D’ERC+GENT DE TORDERA AMB LA...

XAVIER PLA ES PRESENTA COM A CANDIDAT D’ERC+GENT DE TORDERA AMB LA VOLUNTAT DE BUSCAR LA PROXIMITAT I LA PARTICIPACIÓ DE LA CIUTADANIA.

IMG_4576Esquerra Republicana i gent de Tordera van presentar ahir el seu candidat per les eleccions municipals del 24 de maig, Xavier Pla. L’acte, va comptar amb la presència de la vicepresidenta del parlament i portaveu nacional d’ERC, Anna Simó. La dirigent republicana, va agrair la implicació de gent de Tordera, per ser-hi en moment difícils per la política. Simó va parlar d’actituds humils i gestions implacables.

presentacio xavi 1

Durant l’acte, es va fer la presentació oficial de la candidatura ERC i el grup de persones independents del municipi, agrupades sota el nom Gent de Tordera. La seva presidenta Anna Serra assegurava que estan il·lusionats amb el projecte engegat. En aquest sentit, creuen que poden aportar una visió del dia a dia i de les necessitat de la societat civil.

150110_004

El candidat a les municipals, Xavier Pla assegurava que l’objectiu del partit és servir a la població i buscar la proximitat amb el ciutadà. Pla parlava de bones sensacions al finalitzar l’acte.

presentacio xavi 3

La gestió de les finances municipals serà un dels eixos del programa electoral. Xavier Pla apunta que apostaran per la participació de la ciutadania.

presentacio xavi 4

En aquest sentit, una de les propostes serà fer audiències públiques. La presentació de Xavier Pla i la candidatura ERC+Gent de Tordera es va celebrar a la biblioteca de Tordera, que va quedar petita davant la forta expectació que va despertar l’acte.