IniciNoticiesEntitatsRÀDIO TORDERA PARTICIPARÀ DIVENDRES EN LA CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DE LA...

RÀDIO TORDERA PARTICIPARÀ DIVENDRES EN LA CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DE LA RÀDIO.

wrd-2015-poster-es-loL’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura, UNESCO, convida a les radioemissores i radiodifusors del món a unir-se a la celebració del Dia Mundial de la Ràdio, que es commemora el proper 13 de febrer. L’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar instituir aquesta data com a Dia Mundial de la Ràdio, amb la finalitat de millorar la cooperació internacional entre els organismes de radiodifusió i encoratjar les principals xarxes i ràdios comunitàries a promoure l’accés a la informació , la llibertat d’expressió i la igualtat de gènere a través de les ones.

Ràdio Tordera ha decidit unir-se a la celebració, i connectarà durant una estona amb l’emissió conjunta que farà l’UNESCO. D’altra Banda, des de Ràdio Tordera també s’emetran jingles commemoratius, capsules informatives relacionades amb el món de la ràdio, alguns programes es faran des de la plaça i la programació habitual de l’ emissora es podrà seguir per la megafonia de la zona centre. En motiu del Dia Mundial de la Ràdio, l’emissora farà una jornada de portes obertes, a tota la ciutadania.

Segons l’UNESCO, actualment, Internet i les tecnologies mòbils contribueixen a augmentar l’abast de la Ràdio i les seves possibilitats. En aquest sentit, Ràdio Tordera és capdavantera en aplicar les noves tecnologies a través de la pàgina www.radiotordera.cat i els perfils de l’emissora a les xarxes socials Facebook i Twitter. Segons dades de la Unió Internacional de Telecomunicacions, en els països en desenvolupament més del 75 per cent de les llars tenen almenys un aparell de ràdio.