IniciNoticiesCulturaEL GRUP 7 I MIG ESTRENA DIVENDRES AL TEATRE CLAVÉ L’ESPECTACLE “A...

EL GRUP 7 I MIG ESTRENA DIVENDRES AL TEATRE CLAVÉ L’ESPECTACLE “A PORTA TANCADA”.

aportatancada_teatreclaveEl cicle Ainda de la programació del Teatre Clavé comença divendres 30 de gener amb “A porta tancada”, una proposta de teatre dirigida per en Carles Vendrell i interpretada per membres de la companyia 7 i mig.

A porta tancada tres personatges són obligats a conviure la resta de l’eternitat amb la mirada dels altres fixada en ells, com un mirall que els mostra el que realment són. Es veuen obligats a despullar-se i confessar, obligats a entendre’s, obligats a pensar en el que han fet. Basat en un text de Jean Paul Sartre i sota la direcció de Carles Vendrell, sobre l’escenari la Bel Castañé, en Jordi Ciurana, la Montse Haro i la Sara Romaguera donen vida a aquesta història. El director del teatre, Josep Navarro parla d’una evolució artística dels integrants del grup 7 i mig.

navarro 7 i mig

A porta tancada s’estrenarà divendres 30 de gener a les 22:00h a la Sala Gran del Teatre Clavé en el marc del Cicle Ainda de la programació estable. Les entrades anticipades tenen un preu de 10€, i de 12€ si s’adquireixen a taquilla el mateix dia de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. Es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00ha 20:00h. Per a reserves es pot trucar al telèfon 93 765 05 72.

A porta tancada s’inclou a l’abonament Ainda, en què també hi ha l’espectacle de monòlegs Planeta i-Neptú d’en Peyu. L’abonament Ainda es pot adquirir al web entrades.teatreclave.cat/abonaments o bé a les taquilles del Teatre Clavé.