IniciNoticiesSocietatUN JOVE DE TORDERA INGRESA A PRESÓ PER ROBAR EN CASES DE...

UN JOVE DE TORDERA INGRESA A PRESÓ PER ROBAR EN CASES DE LA CELLERA.

03887Mossos de Santa Coloma de Farners, van detenir la setmana passada a Anglès tres homes, entre 21 i 24 anys, tots de nacionalitat marroquina i veïns de Salt, Tordera i Anglès, com a presumptes autors de tres robatoris amb força interior de domicili.

A mitja tarda, els mossos van tenir coneixement d’un robatori interior de domicili en un carrer de la població de la Cellera de Ter i van comprovar que havien forçat una de les finestres del domicili i sostret diversos aparells electrònics. Agents que estaven realitzant servei no uniformat, van localitzar tres joves caminant pel carril bici amb una bossa i diversos objectes en les mans que mentre caminaven anaven tirant documents, que treien de la bossa. Els agents van recollir els papers de terra i van observar que eren documents a nom de la víctima del robatori amb força.

La patrulla va detenir els joves en el mateix carril bici a l’altura de la població d’Anglès, els van identificar i van registrar i van localitzar diversos objectes de dubtosa procedència. Posteriorment van comprovar que els objectes procedien de tres domicilis que havien estat saquejats feia poques hores. A més, els domicilis violentats estaven molt a prop entre si.
Els tres joves, amb diversos antecedents, van quedar detinguts com a presumptes autors de tres robatoris amb força en domicili i van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, que va decretar el seu ingrés a la presó.