IniciNoticiesSocietatL’ALCALDE DE TORDERA VALORA LA TASCA DELS COSSOS DE SEGURETAT AL MUNICIPI,...

L’ALCALDE DE TORDERA VALORA LA TASCA DELS COSSOS DE SEGURETAT AL MUNICIPI, DESPRÉS DELS ESDEVENIMENTS DE L’ÚLTIMA SETMANA. LAMENTA ALGUNES INFORMACIONS ALARMISTES I NO CONTRASTADES QUE ES VAN DIFONDRE A TRAVÉS DE LES XARXES SOCIALS.

joan carlesLa preocupació al voltant de la seguretat a Tordera està més viva que mai aquests últims dies. En bona part, a causa dels fets que van tenir lloc dilluns de la setmana passada, quan els Mossos d’Esquadra i la Gendarmeria francesa van desplegar un ampli dispositiu per agafar tres persones fugides de França per un delicte contra la salut pública. Al programa “Línia directa amb l’Alcalde” del passat divendres, Joan Carles Garcia va voler fer una reflexió oberta sobre els esdeveniments. Garcia es mostrava preocupat perquè hi ha gent que és massa alarmista i perquè les xarxes socials, en ocasions, poden dir coses que no tenen cap mena de sentit.

alcalde seguretat 1

Joan Carles Garcia ha explicat que per previsió, dilluns, moltes famílies van trucar a l’Ajuntament per preguntar si els nens havien d’anar a l’escola a la tarda. L’Alcalde lamenta que es posés en dubte la credibilitat de la informació que es donava des dels mitjans oficials.

alcalde seguretat 2

A més a més, per si la setmana no va començar prou moguda, aquests darrers dies també hi ha hagut un parell de baralles al carrer. Han estat entre gent del poble, que viu aquí de fa molts anys i que se’ls té per conflictius. Joan Carles Garcia explica que la situació ja està sota control.

alcalde seguretat 3

En general, l’Alcalde es mostra satisfet amb les actuacions de la policia local i les altres forces de seguretat a Tordera. El proper 30 de gener se celebrarà la junta anual de seguretat local, amb representants de tots els cossos. Escoltem Joan Carles Garcia.

alcalde seguretat 4

Ens trobem en una època conflictiva, amb molta gent que encara pateix situacions complicades per culpa de la crisi, i això provoca alguns conflictes socials, com ara les ocupacions de pisos buits. A Tordera, a dia d’avui, n’hi ha unes 80. L’Ajuntament està actuant en totes elles.