IniciNoticiesEsportsCAP DELS PRIMERS EQUIPS ESPORTIUS TORDERNCS ACONSEGUEIX LA VICTÒRIA AQUEST CAP DE...

CAP DELS PRIMERS EQUIPS ESPORTIUS TORDERNCS ACONSEGUEIX LA VICTÒRIA AQUEST CAP DE SETMANA.

IMG_0022Cap de setmana negre per als equips torderencs. Tal i com us avancem al titular cap dels primers equips dels club esportius torderencs han aconseguit guanyar els seus partits aquest cap de setmana.

El dissabte va començar amb al derrota del Club futbol Tordera per 1-0 en la seva visita al camp del Llagostera B. Aquesta derrota fa que el CFTordera es mantingui a la zona de descens a 3a. Catalana. La mateixa tarda de dissabte també va deixar les derrotes dels dos equips torderencs de futbol d’empreses: el Sant Andreu va perdre a camp municipal per 2-3 contra els Veterans de Palamós, mentre que el Torderenc va caure per 3-1 al camp dels Veterans de Lloret. I dissabte al vespre l’equip masculí del Club Bàsquet Tordera no va assolir la victòria en la seva visita a la pista del Montgat B, amb e resultat final de 96-51.

El diumenge al matí el Futsal Tordera queia a al pista del CFS La Bisbal per 5-3. Aquesta derrota, però, no fa que la seva posició a la classificació variï i es mantenen en 5è lloc. El mateix matí de diumenge ens va deixar l’empat a 6 del Club patí Tordera a la pista del Software Lleida, sumant un punt que, amb els resultats dels altres partits, no els permet apropar-se a la zona de salvació.  A la mateixa hora l’equip femení del Club Bàsquet Tordera perdia per 75-43 davant de l’Associació de Bàsquet Badalona, mentre que a la tarda van ser les noies del CEEB Tordera les que van caure derrotades per un ajustat 67-63 a la seva visita a la pista de les ara segones classificades, el Sant Nicolau de Sabadell, que les avancen en la classificació de la fase regular.

ÚLTIMES NOTÍCIES