IniciNoticiesCulturaDISSABTE OBRE LA NOVA PROGRAMACIÓ DEL TEATRE CLAVÉ AMB CINEMA FAMILIAR AMB...

DISSABTE OBRE LA NOVA PROGRAMACIÓ DEL TEATRE CLAVÉ AMB CINEMA FAMILIAR AMB L’ABELLA MAIA QUE ES PROJECTARÀ ENLLOC DE LA PEL·LÍCULA PREVISTA INICIALMENT.

abellamaiaAquest dissabte s’ aixeca el taló de la programació estable del Teatre Clavé per aquest semestre. Per un canvi de darrera hora en la programació, finalment no es projectarà “Els pingüins de Madagascar”, tal com estava previst, sinó l’abella maia. La coneguda sèrie infantil L’abella Maia, basada en l’obra de l’escriptor alemany Waldemar Bonsels, ha arribat a la gran pantalla. La pel·lícula, segueix les aventures de l’abella més trapella del rusc, la petita Maia, que no aconsegueix adaptar-se a les estrictes regles establertes. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro parla sobre les propostes d’aquest semestre dins la programació familiar.

navarro cicle familiar

L’abella Maia es projectarà dissabte 24 de gener a les 18:00h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el dia de la projecció des d’una hora abans del seu inici. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades.

Així mateix, la pel·lícula també està inclosa a l’abonament familiar, que permet al públic escollir tres espectacles del Cicle familiar a un preu total de 12€. Tota la informació sobre entrades, abonaments i descomptes es pot consultar al web entrades.teatreclave.cat.