IniciNoticiesEntitatsCUP TORDERA I PROCÉS CONSTITUENT DE TORDERA PREPAREN UNA CANDIDATURA CONJUNTA PER...

CUP TORDERA I PROCÉS CONSTITUENT DE TORDERA PREPAREN UNA CANDIDATURA CONJUNTA PER PRESENTAR-SE A LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL MAIG D’AQUEST ANY.

proces-constiLa CUP Tordera i Procés Constituent de Tordera estan preparant una candidatura conjunta per presentar-se a les properes eleccions municipals del mes de Maig. El nom provisional de la coalició és Crida Constituent de Tordera i, juntament amb les estructures i el programa electoral, l’han de perfilar les properes setmanes, amb un conjunt d’assemblees obertes a tota la gent del municipi que vulgui participar-hi. Ho explica David Musquera, un dels impulsors d’aquesta candidatura.

crida constituent 1

L’objectiu de la candidatura és ser una coalició d’esquerres, el màxim de plural possible i que vagi més enllà de derogar les privatitzacions de serveis públics i recuperar els drets sociolaborals perduts els últims 30 anys. Es comprometen a lluitar per una municipalització dels sectors estratègics del municipi i per una democratització de les institucions locals. David Musquera resumeix el manifest inicial de mínims, assumit per els dos grups.

crida constituent 2

La primera preferència de la Crida Constituent de Tordera és preparar el programa electoral amb el qual es presentaran a les eleccions municipals del 24 de maig d’aquest any. La llista de gent la formularan un cop estiguin clars els punts del programa. La propera reunió, oberta a tothom, serà el proper dissabte, 24 de gener, a les 7 de la tarda, al local Emili Vendrell.

Recordem que Crida Constituent de Tordera és el nom provisional de la coalició que preparen la Cup Tordera i Procés Constituent de Tordera per a les properes eleccions municipals.