IniciNoticiesSalutEL CICLE D’ACTIVITATS “XOCOLATA PER L’ÀNIMA” ORGANITZA AVUI UNA CONFERÈNCIA SOBRE “EL...

EL CICLE D’ACTIVITATS “XOCOLATA PER L’ÀNIMA” ORGANITZA AVUI UNA CONFERÈNCIA SOBRE “EL CERVELL EMOCIONAL I LES SEVES FUNCIONS”.

cervell emocionalAvui a les 19:00h a la biblioteca de Tordera tindrà lloc la conferència “El cervell emocional i les seves funcions” a càrrec del professor Ignacio Morgado (UAB). Ignacio Morgado és catedràtic de Psicobiologia a l’Institut de Neurociència de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha realitzat estudis i treballs d’investigació en les universitats del Rhur (Alemanya) i d’Oxford (Regne Unit) i a l’Institut Tecnològic de Califòrnia (CALTECH). Ha rebut diversos premis acadèmics i de divulgació científica i ha estat coordinador de la col·lecció de neurociència d’Ariel.

La conferència se centra en el coneixement científic actual sobre el cervell emocional i social i com les emocions afecten a les percepcions, la memòria, la comunicació, la presa de decisions, la planificació del futur, la creativitat o al sistema de valors i la moral de les persones. Tracta especialment de com les emocions influeixen en la intel·ligència i la conducta social dels individus i d’algunes claus sobre com l’educació emocional pot contribuir a l’equilibri emoció-raó i al benestar de la gent.

Les emocions i els sentiments constitueixen una part essencial de la vida. Què són, com van aparèixer i es generen, per què tenen tanta força i són tan difícils de controlar. Analitzarem les diferències emocionals entre homes i dones i com afecta l’envelliment als sentiments i el control emocional. Quina relació hi ha entre els sentiments i la raó?

La xerrada forma part del cicle d’activitats especials que es presenta sota el títol “Xocolata per l’ànima”. Es tracta d’un programa que s’allargarà fins al 21 de febrer i durant el qual es duran a terme activitats gratuïtes per a adults i infants dedicades específicament a la gestió de les emocions i el benestar personal des de diversos punts de vista. El cicle “Xocolata per l’ànima” rep el suport de “Construint Camins” i Confiteria El Cisne, que al final de cada sessió obsequiarà el participants amb un tast de xocolata.

ÚLTIMES NOTÍCIES