IniciNoticiesSocietatELS DOS FUGITIUS DE TORDERA NOMÉS S’HAN ATURAT AL MUNICIPI PER CANVIAR...

ELS DOS FUGITIUS DE TORDERA NOMÉS S’HAN ATURAT AL MUNICIPI PER CANVIAR DE VEHICLE.

20150119_130044Les tres persones a qui els Mossos i la gendarmeria francesa buscaven a Tordera només s’han aturat al municipi per canviar de vehicle, segons han confirmat fonts policials. Els Mossos d’Esquadra busquen aquest segon vehicle en què suposadament fugen els dos fugitius als que perseguia la Gendarmeria francesa per sospites d’un delicte contra la salut pública, juntament amb un altre membre de la seva banda , que els ha recollit després que han punxat roda a Tordera. Segons han informat a Ràdio Tordera fonts pròximes al cas, la principal hipòtesi dels investigadors és que els dos sospitosos , que circulaven en un cotxe perseguit des de França per la Gendarmeria, han abandonat el vehicle a Tordera, després de punxar una roda.

Els dos suposats delinqüents han abandonat el vehicle i han estat recollits per un altre cotxe en què circulava ha un tercer integrant del grup, que anava d’avançada segons les mateixes fonts .

Els Mossos d’Esquadra, que han muntat un dispositiu juntament amb la Gendarmeria per intentar localitzar als tres fugitius, han facilitat a totes les patrulles policials la descripció del vehicle en què suposadament estan protagonitzant la segona part de la seva fugida .

Els sospitosos són tres homes, que estan relacionats amb la delinqüència comuna, per un suposat cas de tràfic de drogues i, de moment, no hi ha indicis que permetin vincular amb el terrorisme gihadista.

Els delinqüents estaven sent perseguits per la Gendarmeria des que aquest matí es van saltar un control policial a França, si bé en territori espanyol els hauria perdut el rastre, fins que han punxat roda a Tordera i s’han pujat al cotxe del tercer membre de la banda.

Aquest matí, agents de la Policia Local de Tordera han trobat estacionat el primer cotxe, un Volkswagen Golf amb matrícula francesa, al carrer Amistat de la població barcelonina .

Després de ser avisats per la Policia Local de Tordera, els Mossos d’Esquadra al costat de la Gendarmeria han muntat un dispositiu per localitzar els supòsits delinqüents fugits als voltants del municipi del Maresme .

En el marc d’aquest dispositiu, la policia catalana ha muntat controls a les sortides i entrades de la població i estan rastrejant la zona, amb l’ajuda d’un helicòpter que sobrevola la població i els seus voltants .

ÚLTIMES NOTÍCIES