IniciNoticiesCulturaELS TREBALLS CREATS A MAS PANELLA S’EXPOSEN FINS EL 28 DE GENER...

ELS TREBALLS CREATS A MAS PANELLA S’EXPOSEN FINS EL 28 DE GENER AL CENTRE DE CULTURA CONTEMPORÀNIA DE BARCELONA.

DSC_0427El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona exposa aquest dies una mostra de cinc joves creadors recent llicenciats en belles arts i similars que van instal·lar-se a Tordera, en concret a Mas Panella, per desenvolupar els seus projectes al voltant d’una temàtica comuna que dóna títol a la mostra col·lectiva: “Ciutat Subterrània”. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro detalla que podrem veure en aquesta exposició.

balanc cccb 1

Les cinc creadores que han participat en aquesta segona edició de la residència artística han estat seleccionades per una comissió de selecció integrada per representants de les institucions organitzadores i responen a diferents orígens: Mèxic DF (Mèxic), Bogotà (Colòmbia), Rio de Janeiro (Brasil), Còrdova i Castelló de la Plana (Espanya). Totes elles van conviure i crear durant els mesos d’octubre i novembre de 2014 a Mas Panella. Josep Navarro assegura que estan satisfets amb la residència artística i que esperen que tingui continuïtat.

balanc cccb 2

Ciutat subterrània.02 és el resultat visible de la segona edició del projecte de residència artística dut a terme a Mas Panella (Tordera) i impulsat per l’Ajuntament de Tordera, la Fundació Teatre Clavé i la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. El resultat de tot plegat es podrà veure des del 15 fins el 28 de gener al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (c/Montalegre 5. 08001 Barcelona), en una mostra que posteriorment, al març, es traslladarà al Teatre Clavé de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES