IniciNoticiesCulturaLA REGIDORIA DE CULTURA ENTREGA ELS PREMIS DEL CONCURS DE PESSEBRES.

LA REGIDORIA DE CULTURA ENTREGA ELS PREMIS DEL CONCURS DE PESSEBRES.

pessebre vedrunaL’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i el regidor de Cultura, Josep Llorens van lliurar ahir al vespre els premis del tradicional Concurs de Pessebres de Tordera organitzats pel Consell Municipal i la Regidoria de Cultura.

En la categoria de pessebres d’aparadors el primer premi se’l va endur Pilar Bassas del Forn Lladó, el segon premi va recaure en el Saló de Vanguardia i el tercer en Can Verdum.
En la modalitat de pessebres col·lectius el primer premi va ser per l’escola Vedruna, mentre que el segon el van guanyar la residència l’ Albert i el tercer premi va anar a l’ associació de gent gran de l’esplai.
En la categoria de pessebres familiars el primer premi va ser per Can Bruno, el segon per Laia i Ernest Costa i el tercer lloc va recaure en la família Bellido, finalment es va atorgar un accèssit a Alba i Nil Soto Fernández i Ona Fernández. Finalment, la nova modalitat de pessebres audiovisuals, en categoria fotografies el premiat va ser Ivan Romera i el premi vídeos va quedar desert. El regidor de cultura, Josep Llorens feia un balanç positiu de la participació en el concurs.

balanc pessebres

El jurat va fer un reconeixement a la colla de geganters i l’associació Pere Cot, per els 25 anys de muntar el pessebre del poble.

En total al concurs d’enguany hi van participar una vintena de pessebres.