IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA DE TORDERA ACULL L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA “OLORS, COLORS, SABORS, CONTRASTOS... EXOTISME...

LA BIBLIOTECA DE TORDERA ACULL L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA “OLORS, COLORS, SABORS, CONTRASTOS… EXOTISME EN ESTAT PUR”, DE L’ARTISTA LOCAL CARLES MALEIS.

expo maleisLa biblioteca de Tordera acull aquest dies l’exposició de fotografies “Olors, colors, sabors, contrastos… Exotisme en estat pur”, de l’artista torderenc Carles Maleis. El recull d’imatges, en què la combinació de colors juga un paper molt important, pretén mostrar les singularitats d’algunes ciutats del nord d’Àfrica com Fez, Rabat o Casablanca. Pobles pintorescos, botigues d’antiguitats, parades de sabates artesanes, mercats o jardins espectaculars es poden contemplar en les diferents imatges de la primera exposició fotogràfica de l’autor. Carles Maleis ens ha descrit com són algunes de les fotografies.

exposicio fotografies africa

L’exposició “Olors, colors, sabors, contrastos… Exotisme en estat pur” es pot visitar fins el 17 de gener dintre de l’horari habitual de la Biblioteca de Tordera. L’entrada és gratuïta.