IniciNoticiesPolíticaJOAN COSTAS ÉS EL NOU PRESIDENT D’ERC A TORDERA.

JOAN COSTAS ÉS EL NOU PRESIDENT D’ERC A TORDERA.

logo-erc-torderaL’assemblea local d’Esquerra Republicana va escollir el passat 22 de desembre una nova direcció encapçalada per Joan Costas. L’objectiu dels republicans és reorganitzar-se per encarar amb energia la recta final fins a les eleccions municipals del maig. Xavier Pla, president de la secció local fins fa una setmana, ha passat el relleu al Joan Costas. La renovada directiva la completen Jordi Romaguera, secretari d’organització; Quim Marquès, secretari de finances, Marcel Montes, secretari d’imatge;  i Xavier Pla, que passa a ser secretari de Política Municipal. En el congrés, també es van debatre els pilars del programa municipal que portaran a les properes eleccions. Una de les apostes principals d’Esquerra és un canvi profund en la gestió interna de l’Ajuntament per fer-lo més eficient. Així ho ha explicat el nou president d’ERC a Tordera, Joan Costas.

costas erc 1

Costas ha dit que porten anys treballant en el programa electoral. A més, ha afegit que l’aniran publicant a mesura que s’apropi la campanya electoral.

costas erc 2

El congrés local hi van assistir una vintena de militants i simpatitzants del partit. L’agrupació municipal d’Esquerra Republicana a Tordera encara no ha fet públic el nom del seu candidat a les eleccions municipals del 2015.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES