IniciNoticiesRegidoriesL’AJUNTAMENT DE TORDERA TREBALLA PER COMBATRE LES OCUPACIONS DE PISOS BUITS. LA...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA TREBALLA PER COMBATRE LES OCUPACIONS DE PISOS BUITS. LA POLICÍA LOCAL TÉ UN CENS DE TOTS ELS PISOS OCUPATS AL MUNICIPI I PROPERAMENT SORTIRAN A LLOGUER SOCIAL UN CENTENAR DE VIVENDES CEDIDES PER ENTITATS BANCÀRIES.

03207Al setembre, a través d’una conferència de l’Alcalde, vam saber que l’Ajuntament de Tordera estava treballant per frenar l’onada d’ocupacions de pisos buits al nostre municipi. Des d’ERC, entenent que la situació s’ha agreujat, van preguntar per aquesta qüestió en el torn de precs i preguntes de l’últim plenari d’enguany. El coordinador del Govern municipal, Josep Llorens, detalla els resultats que s’han obtingut amb les actuacions fetes fins ara. Diu que l’hemorràgia d’ocupacions s’ha aturat i que properament es posaran en lloguer social un centenar de pisos.

josep llorens ocupes

Ja fa uns mesos que els departaments de l’Ajuntament involucrats en la problemàtica de les ocupacions treballen conjuntament. És un tema complicat, el qual el govern local hi haurà de seguir treballant intensament per poder resoldre’l.

ÚLTIMES NOTÍCIES