IniciNoticiesCulturaLA REGIDORIA DE CULTURA FINALITZA AVUI EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ DEL CONCURS DE...

LA REGIDORIA DE CULTURA FINALITZA AVUI EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ DEL CONCURS DE PESSEBRES.

03635La Regidoria de Cultura ja té en marxa una nova edició del Concurs de Pessebres. Aquest any i com a novetat, s’incorpora una nova modalitat de pessebres audiovisuals, amb l’objectiu de reinterpretar els pessebres i promoure la participació al concurs a través de les xarxes socials.

Com cada any, les bases estableixen que podran participar al Concurs tots els pessebres que estiguin ubicats al terme municipal de Tordera i serà imprescindible que hi figuri el Naixement.

Es distingeixen 4 modalitats: pessebres familiars en cases particulars, pessebres col·lectius a escoles, associacions i empreses, pessebres als aparadors d’establiments i pessebres audiovisuals en format foto i format vídeo. Per participar en aquesta darrera modalitat cal: o bé enregistrar un vídeo de durada màxima de 30 segons i publicar-lo a les xarxes socials amb el hashtag #reinventapessebre o bé publicar una fotografia d’un pessebre a les xarxes socials amb el hashtag #reinventapessebre. El regidor de cultura, Josep Llorens, explica que les noves modalitats del concurs de pessebres tenen l’objectiu d’engrescar a la gent jove.

concurs pessebres 1

Josep Llorens assegura que malgrat la incorporació de les noves tecnologies, el concurs de pessebres mantindrà les modalitats tradicionals.

concurs pessebres 2

Hi haurà premis per a totes les modalitats, i d’entre aquests en destaquen vals de compra gentilesa de l’Associació de Comerciants de Tordera Centre, una càmera fotogràfica digital i una Tablet entre els premiats de les noves modalitats de foto i vídeo.

concurs pessebres 3

Avui és el darrer dia d’inscripcions a les oficines de l’Ajuntament (Serveis Personals)  o per telèfon (937643717)   o a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat. Per a  la nova modalitat de pessebres en vídeo i foto només serà necessari publicar la imatge a les xarxes socials, sense inscripció ni notificació prèvia. El veredicte del jurat i lliurament de premis tindrà lloc al Teatre Clavé, el dimarts, 8 de gener de 2015, a les 20:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES