IniciNoticiesSocietatEL MERCAT SOLIDARI RECULL 3.363 EUROS PER LA MARATÓ DE TV3, DEDICADA...

EL MERCAT SOLIDARI RECULL 3.363 EUROS PER LA MARATÓ DE TV3, DEDICADA A LES MALALTIES DEL COR. LA RECAPTACIÓ DEFINITIVA ES CONEIXERÀ ELS PRÒXIMS DIES, PERQUÈ ENCARA QUEDEN ACTIVITATS PER CELELBRAR-SE.

mecatsolidariUn any més, Tordera no ha passat per alt la cita amb la Marató de TV3 i donarà 3.363 euros a l’edició 2014, que enguany s’ha dedicat a les malalties del cor. Aquests diners són els que les entitats de Tordera han recollit aquest diumenge participant al mercat solidari i els que la biblioteca ha recaptat amb la venda de llibres del seu fons al preu simbòlic i mínim d’1€. L’aportació definitiva del nostre municipi amb La Marató, però, no se sabrà fins d’aquí a uns dies, perquè cal sumar-hi el que moltes altres entitats locals, amb actes paral·lels durant aquest passat cap de setmana i els propers dies, puguin recollir. Entre aquestes destaquen, la caminada d’ahir el matí organitzada pel Club Esportiu Tordera (CET), el festival de patinatge artístic amb la secció de patinatge del CP Tordera o la recaptació del Club Bàsquet Tordera al pavelló poliesportiu municipal al llarg de tot el cap de setmana. La regidora de participació ciutadana, Eliana Romera feia un balanç molt positiu de la jornada.

eliana balanc marato

L’AMPA de l’Escola Serra de Miralles va ser una de les entitats torderenques que ahir va col·laborar amb La Marató i va recórrer el mercat cantant nadales. Escoltem-los en una de les actuacions, juntament amb altres membres d’entitats locals, que destaquen la importància d’una jornada solidària com és la de La Marató de TV3.

entitats marato

El proper dissabte, 20 de desembre, el CEM organitza una màster classe de cycling el matí, i l’Esplai de la Gent Gran un concert a la tarda. El que es reculli amb aquestes activitats també es destinarà a la Marató de TV3 que, recordem, enguany s’ha destinat a les malalties del cor.

ÚLTIMES NOTÍCIES