IniciNoticiesSocietatJOVES TORDERENCS PARTICIPEN EN EL PRIMER FÒRUM INTERMUNICIPAL PER LA CONVIVÈNCIA A...

JOVES TORDERENCS PARTICIPEN EN EL PRIMER FÒRUM INTERMUNICIPAL PER LA CONVIVÈNCIA A L’ ALT MARESME.

forum 1Alumnes de l’IES Lluís Companys i del centre obert S+J de la Creu Roja i membre de la colla de diables de Tordera van participar ahir en el primer Fòrum intermunicipal per la convivència a l’Alt Maresme. L’objectiu d’aquest fòrum era que els joves visquin d’una manera positiva el fet de la immigració. Ho explica Rodrigo Prieto, director de continguts de l’Institut Diversitas.

balanc forum 1

Rodrigo Prieto creu que l’essència del projecte és que els joves es coneguin i interactuïn entre ells.

balanc forum 2

400 joves de Calella, Pineda de Mar i Tordera van participar de la jornada. De Calella hi van participat alumnes de l’Institut Bisbe Sivilla, l’Escola Pia i les Escoles Freta. De Pineda els del Joan Coromines i l’Euclides així com de l’espai jove d’aquesta població. De Tordera hi van assistir joves de l’Institut Lluís Companys. També van participar membres de l’S+J Tordera, la Fundació Molí d’en Puigvert i la Colla de Diables torderenca.

La trobada va ser l’ espai per posar en comú el resultat de la feina feta en cada centre, així com per assentar les bases per la continuïtat del projecte l’any vinent. Ho explica la tècnica d’immigració a Tordera, Maite Mateu.

forum 3

El fòrum es va celebrar a la fàbrica Llobet-Guri de Calella.

ÚLTIMES NOTÍCIES